15.02.2018

«Артемiвське» визнане найкращим ігристим вином українського виробництва

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху», який проводить незалежне дослідження споживчих уподобань в Україні, підбив підсумки за 2017 рік. У номінації «Найкраще ігристе вино українського виробництва» перемогла торгова марка «Артемiвське». Всього в рейтингу були представлені 19 учасників ринку.

ТМ «Артемiвське» посіла першу позицію рейтингу й отримала почесне звання «Абсолютний фаворит – 2017». Відповідно до правил конкурсу, при визначенні переможців враховується думка галузевих експертів, пересічних споживачів і українських знаменитостей, серед яких телеведучі, артисти, музичні продюсери, громадські діячі. Результати опитувань завіряються маркетинговою дослідницькою компанією InMind і проходять аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Мета дослідження – визначення тих українських торгових марок, які користуються найбільшою популярністю. Щорічно переможцями в різних номінаціях рейтингу стають бренди, які можуть похвалитися найбільшою довірою і підтримкою українців протягом усього року.

Коментуючи перемогу, директор з виробництва та якості компанії «Артвайнері» Людмила Поваляєва зазначила: «Для нас результат цього конкурсу не став несподіванкою. Торгова марка «Артемiвське» існує на ринку України з 1992 року та є флагманом серед брендів нашого підприємства. Уже 25 років ця торгова марка лідирує на ринку ігристих вин за впізнаваністю та популярністю серед споживачів. За всі ці роки «Артемiвське» стало символом стабільності та високої якості, і чергове визнання для нас означає, що ми на правильному шляху».

Довідка:

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» – перший і єдиний в Україні конкурс торгових марок, який цікавиться думкою безпосередніх споживачів і публікує рейтинги гравців ринку у відкритому доступі. Конкурс проводиться щорічно з 2003 року за прозорою методикою вивчення громадської думки з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних споживачами і рекомендованих експертами брендів українського ринку, а також найяскравіших представників шоу-бізнесу. У рейтингу автоматично беруть участь усі без винятку торгові марки, що офіційно діють на українському ринку, в категоріях, розділених за напрямами споживчих товарів і послуг. Переможці конкурсу, фаворити громадських уподобань і народної довіри, визначаються за підсумками масштабних опитувань за участі трьох респондентських груп: експертного журі (профільні фахівці різних напрямів українського ринку товарів і послуг), журі успішних людей (публічні та відомі люди України, знаменитості) і безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні уподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в інтернеті, на порталі FAVOR.com.ua.

усі новини