04.04.2018

«Артвайнері» відкрив шампань-бар у київському ТРЦ Gulliver

У березні провідний український виробник класичних ігристих вин «Артвайнері» відкрив CHARTE BAR у київському торгово-розважальному центрі Gulliver. Четвертий CHARTE BAR, наймолодший представник уже популярної в столиці родини, розрахований на 52 посадочних місця і повторює класичний інтер'єр раніше відкритих закладів.

Артвайнері відкрив шампань-бар у київському ТРЦ Gulliver

Особливістю CHARTE BAR є те, що ігристе вино продається побокально, за доступними цінами без ресторанної націнки. До кожного замовленого келиха – комплімент від закладу. На гостей бару чекають дружня атмосфера, демократичні ціни і повний асортимент ігристих вин «Артвайнері». Крім того, відвідувачі зможуть спробувати вина з Бургундії і Бордо та французький коньяк, різноманітні коктейлі та легкі закуски, а також придбати ексклюзивну продукцію – подарункове ігристе вино.

Примітно, що саме компанія «Артвайнері» стала ініціатором нової для України концепції закладів – популярних у світі шампань-барів. Такі заклади пропонують шанувальникам ігристих вин можливість дегустації найкращих різновидів ігристого в елегантній стильній атмосфері.

Артвайнері відкрив шампань-бар у київському ТРЦ Gulliver

«Першу сторінку в історії проекту CHARTE BAR ми відкрили у 2013 році, і вже 29 червня відсвяткуємо наше 5-річчя. CHARTE BAR є одним із ключових і найбільш ефективних каналів комунікації з цінителями ігристих вин «Артвайнері». Найближчим часом наша компанія планує відкрити один шампань-бар у Києві та ще декілька в інших містах України», – говорить Євгенія Стадник, маркетинг-директор ПрАТ «Артвайнері».

CHARTE BAR – ігриста пауза в музиці великого міста.

усі новини