thumb-image-2040598
image-2040598
thumb-image-2040599
image-2040599
Про Artwinery

Artwinery – це єдиний в Україні та найбільший у Східній Європі виробник ігристих вин виключно за класичним методом Шампенуа. Вже понад пів століття ми створюємо вишукані ігристі для найособливіших моментів вашого життя і пишаємося тим, що наша продукція визнана в усьому світі.

Artwinery – це поєднання класичних методів виробництва, збережених до сьогодні ще з часів П’єра Периньйона, унікального мікроклімату підземних арт-галерей та надсучасного технологічного обладнання. Саме завдяки безкомпромісному поєднанню класики на всіх етапах виробництва та інноваційним рішенням Artwinery – виробник ігристих вин №1 в Україні.

thumb-image-2040600

Унікальність

thumb-/about-image-2040604

Виробництво

Понад 25 га під землею, збереження столітніх традицій догляду за ігристим вручну, новітні технології й устаткування дозволяють виробляти ігристе вино, за якістю порівняне з продукцією кращих світових виробників.

thumb-/about-image-2040606

Витримка

Ми витримуємо ігристе у пляшках від 9 до 60 місяців, створюючи кращі умови зберігання. За час витримки кожна пляшка регулярно перекладається та взбовтується вручну - для перетворення гарного вина у бездоганне ігристе.

thumb-/about-image-2040608

Технологія

Метод Шампенуа, відомий вже сотні років. Доведений до досконалості, тривалий і непростий - адже лише так досягається ідеальний смак. Традиційна технологія шампанізації, яку обирають найвідоміші світові бренди

thumb-/about-image-2040610

Мікроклімат

На сході України є унікальне місце, де мікроклімат ідентичний умовам виробництв у відомому французькому регіоні Шампань. Щоб забезпечити постійну температуру і вологість, наше ігристе виробляється в унікальних підземних арт галереях на глибині 72 метри.

thumb-image-2040615

Продукція Artwinery - це не лише вишуканий, ідеально збалансований смак, а й беззаперечна якість кожного напою, суворе дотримання норм виробництва та технологічних вимог.

Щороку наша компанія успішно підтверджує відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2008 та FSSC 22000 за сертифікацією TUV SUD.

Наші нагороди

thumb-image-2040621
image-2040621
Top GOLD - PAR Wine Award International

thumb-image-2040623
image-2040623
GOLD - PAR Wine Award International

thumb-image-2040625
image-2040625
Silver - PAR Wine Award International

thumb-image-2040627
image-2040627
Silver - London wine 2020

thumb-image-2040629
image-2040629
Bronze - London wine 2020

thumb-image-2040631
image-2040631
Commended - Decanter 2020

thumb-image-2040633
image-2040633
Bronze - Decanter 2020

thumb-image-2040635
image-2040635
Silver - London wine 2019

thumb-image-2040637
image-2040637
Bronze - London wine 2019

thumb-image-2040639
image-2040639
Commended - Decanter 2019

thumb-image-2040641
image-2040641
Bronze - Decanter 2019

(86 / 100 балів)

Географія продажів

Улюблене ігристе - поруч з вами, де б ви не були! Продукція Artwinery експортується у більш ніж 15 країн світу, отримуючи заслужене визнання та призові місця на найпрестижніших міжнародних конкурсах та виставках. Від Берліну до Сан-Франциско, поціновувачі благородного напою можуть насолоджуватися витонченими смаком українського ігристого.
thumb-/about-image-2040646

Історія

Від перших бульбашок, які наприкінці XVII сторіччя побачив у своєму вині французький монах П’єр
Периньйон, до перших гіпсових штолен, відкритих поблизу міста Бахмут у 1880 році для заводів
Едмунда Фарке. Від перших пляшок «Советского шампанского» до міжнародного визнання преміальних витриманих ігристих.

Від перших бульбашок, які наприкінці XVII сторіччя побачив у своєму вині французький монах П’єр
Периньйон, до перших гіпсових штолен, відкритих поблизу міста Бахмут у 1880 році для заводів
Едмунда Фарке. Від перших пляшок «Советского шампанского» до міжнародного визнання преміальних витриманих ігристих.

Виробництво

Виробництво Artwinery – найбільше у Східній Європі та єдине в Україні, де ігристі вина створюються за класичними методами Шампенуа: повторне бродіння вина і насичення його бульбашками здійснюється природним шляхом виключно в пляшці.

Виробництво Artwinery – найбільше у Східній Європі та єдине в Україні, де ігристі вина створюються за класичними методами Шампенуа: повторне бродіння вина і насичення його бульбашками здійснюється природним шляхом виключно в пляшці.