Унікальність
Виробництво
Понад 25 га під землею, збереження столітніх традицій догляду за ігристим вручну, новітні технології й устаткування дозволяють виробляти ігристе вино, за якістю порівняне з продукцією кращих світових виробників.
Витримка
Ми витримуємо ігристе у пляшках від 9 до 60 місяців, створюючи кращі умови зберігання. За час витримки кожна пляшка регулярно перекладається та взбовтується вручну - для перетворення гарного вина у бездоганне ігристе.
Технологія
Метод Шампенуа, відомий вже сотні років. Доведений до досконалості, тривалий і непростий - адже лише так досягається ідеальний смак. Традиційна технологія шампанізації, яку обирають найвідоміші світові бренди
Мікроклімат
На сході України є унікальне місце, де мікроклімат ідентичний умовам виробництв у відомому французькому регіоні Шампань. Щоб забезпечити постійну температуру і вологість, наше ігристе виробляється в унікальних підземних арт галереях на глибині 72 метри.
Система захисту якості
Система захисту якості
Продукція Artwinery - це не лише вишуканий, ідеально збалансований смак, а й беззаперечна якість кожного напою, суворе дотримання норм виробництва та технологічних вимог.
Щороку наша компанія успішно підтверджує відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2008 та FSSC 22000 за сертифікацією TUV SUD.
Наші нагороди
Географія продажів
Історія
Від перших бульбашок, які наприкінці XVII сторіччя побачив у своєму вині французький монах П’єр
Периньйон, до перших гіпсових штолен, відкритих поблизу міста Бахмут у 1880 році для заводів
Едмунда Фарке. Від перших пляшок «Советского шампанского» до міжнародного визнання преміальних витриманих ігристих.
Виробництво
Виробництво Artwinery – найбільше у Східній Європі та єдине в Україні, де ігристі вина створюються за класичними методами Шампенуа: повторне бродіння вина і насичення його бульбашками здійснюється природним шляхом виключно в пляшці.